felsokep

Termékek

PE ALAPANYAGÚ VÉDŐCSÖVEK (Ø20-Ø315)

 Az PE védőcsövek LPE ill. HDPE alapanyagokból készülnek vevői igények alapján. A csövek elsősorban épületen kívül, földbe fektetve hírközlő kábelek, földkábelek behúzására és védelmére alkalmasak.

 

 KÖZÚTI SZÉLESSÉGJELZŐ OSZLOP

Az útpadkán elhelyezett két síkfelületű rugalmas közúti szélességjelző oszlop EU tagországokban már elterjedt termék. Az oszlop alapanyaga speciálisan e célra kikísérletezett fokozott rugalmasságú és UV állóságú tört fehér színű PVC.

 

BORDÁZOTT LPE CSŐ

Az egyrétegű bordázott LPE cső lineáris PE alapanyagokból, speciális utóalakítással készülnek.

 

BORDÁZOTT PVC CSŐ

A PVC dréncsövek kemény PVC alapanyagból extrudálással és speciális utóalakítással gyártott körgyűrűs bordázatú csövek.

 

KPE GÁZNYOMÓCSŐ (Ø20-Ø315)

A KPE gázcsövek PE 80, illetve PE 100 szilárdságú lineáris PE alapanyagokból készülnek, elsősorban épületen kívüli, földbe fektetett gázhálózati fő- és elosztóvezetékek kialakítására szolgálnak max 10 bar nyomásig.

 

PVC VÉDŐ ÉS LEFOLYÓCSÖVEK

A PVC lefolyócsövek az épületeken belüli és földbe fektetett rendszerekhez kialakított termékek, melyek védő és  gravitációs szennyvíz lefolyóvezetékek építésére alkalmazhatók. 

 

KPE IDOMOK 

A KPE gyors csatlakozós és hegeszthető csőidomok megfelelő méretű PE csövek kötésére alkalmasak.  Cégünk a vásárlók teljes mértékű kiszolgálása érdekében...

 

LEFOLYÓ ÉS CSATORNA IDOMOK

A PVC csőidomok megfelelő méretű PVC lefolyó és csatorna csövek kötésére alkalmasak.

 

KPE VÍZNYOMÓCSŐ (Ø20-Ø315) 

A KPE vízcsövek PE 80, illetve PE 100 szilárdságú lineáris PE alapanyagokból készülnek, elsősorban épületen kívüli, földbe fektetett vízhálózatok kialakítására szolgálnak. 20 °C vízhőmérsékleten a termék nyomásfokozatának megfelelő üzemi nyomáson a csővezeték várható élettartama 50 év.

 

PVC CSATORNACSÖVEK

A  KG csatornacsövek kemény polivinilkloridból készülnek, melyekből az idomokkal gravitációs csatornarendszerek szerelhetők és kommunális szenny- és csapadékvíz elvezetésére szolgálnak.

 

GRÜNFIX ERÓZIÓMENTESÍTŐ MATRACOK

A GRÜNFIX eróziómentesítő termékek alkalmazása 25 éve a leghatékonyabb és legolcsóbb erózióvédelmi eszközök egyike, melyek Magyarországon a SAAN ZRT. és leányvállalata a TEXOR Kft. kizárólagos forgalmazásában kaphatóak.

 

BORDÁZOTT KETTŐS FALÚ LPE CSŐ

A bordázott LPE cső lineáris PE alapanyagokból, speciális  utóalakítással készülnek.